• Gratis utvalg av nasjonal trend fargematchende ekte shot NIO ET5 Mars Red
  • Gratis utvalg av nasjonal trend fargematchende ekte shot NIO ET5 Mars Red

Gratis utvalg av nasjonal trend fargematchende ekte shot NIO ET5 Mars Red

For en bilmodell kan fargen på bilkarosseriet meget godt vise bileierens karakter og identitet. Spesielt for unge mennesker er personlige farger spesielt viktige. Nylig har NIOs "Mars Red" fargevalg offisielt gjort sitt comeback. Sammenlignet med de tidligere fargene vil Mars Red denne gangen være lysere og materialene som brukes vil være mer sofistikerte. I følge produsenten,NIOET5, NIO Denne malingsfargen vil være tilgjengelig for ET5T, NIO EC6 og NIO ES6. La oss deretter ta en titt på Mars Red-fargeskjemaet til NIO ET5.

1

Da vi så selve bilen for første gang, ble vi fortsatt veldig overrasket. Dette fargevalget har ikke bare en høyere total glans, men virker også mer gjennomskinnelig under lyset. Ifølge personalet har denne billakken utmerket håndverk og materialer. Fargen og metningen har blitt kraftig forbedret. Enda viktigere er at Mars Red-fargematchingen er helt gratis denne gangen, og det er ikke nødvendig å betale ekstra avgifter. Dette er virkelig verdt å anerkjenne.

2

NIOET5 oppdaterte kun karosserifargen denne gangen, og det er ingen endringer i utseende og interiørdesign. Kjøretøyets strømsystem og ladestrategi er fortsatt i samsvar med eksisterende modeller. Designet på hele frontdelen av bilen er veldig NIOs familiestil, spesielt det delte frontlyssettet og den lukkede frontstøtfangeren, som gjør det klart med et øyekast at dette er en NIO-modell.

3

 

Siden av bilen har fortsatt fastback-stildesignet, og linjene på hele siden er veldig jevne og fyldige. Selv om det ikke er noen kanter og hjørner, gjør hele siden av bilen god bruk av krumning for å skape en annen muskuløs tekstur. Den nye bilen vil fortsette å bruke rammeløse dører og skjulte dørhåndtaksdesign, og er utstyrt med hjul i kronbladstil og røde kalipere, som fullt ut gjenspeiler bilens sporty stil og teknologiske kvalitet.

4

Formen på baksiden av bilen er også fasjonabel nok. Hatchback-bakluken gjør det lettere å få tilgang til gjenstander. Den gjennomgående baklysgruppen har en hevet effekt, som er matchet med den originale bilens andehale og luftguiden på den bakre støtfangeren. Panelet gjør at hele bakdelen av bilen ser lavere, sportsligere og bredere ut.

5

Interiørmessig er det ingen endringer i den nye bilen. Den har fortsatt en minimalistisk designstil. Den sentrale kontrollskjermen er i vertikal stil. En elektronisk girspak brukes i den sentrale kanalen. Kjøretøyets kjøremodus, dobbeltblitsbryter og Billåsknappene er plassert på høyre side av girspaken, noe som gjør det lettere for sjåføren å betjene.

6

Grensesnittet til bil-maskin-systemet er fortsatt kjent for oss, og den generelle behandlingshastigheten er også veldig rask. Etter så mange oppgraderinger og justeringer har UI-designen til grensesnittet nesten nådd en perfekt tilstand, noe som gjør det enklere for sjåfører og passasjerer å betjene kjøretøyet. Kontroll og innstillinger.

7

Setet vil fortsette å bruke en integrert designstil, og ergonomien til hele setet er også svært rimelig, både med tanke på støtten og mykheten til seteputen. I tillegg har setene også varme, ventilasjon, minne og andre funksjoner for å dekke våre daglige behov for bruk av kjøretøyet.

7

Den generelle ytelsen til plassen på bakre rad er god, og gulvet er nesten flatt, så selv tre voksne vil ikke føle seg for overfylte. Bilen bruker panoramatakglass, så hodeplassen og lysgjennomgangen er veldig høy. I tillegg er det brukt elektriske dørhåndtak på innsiden av de fire dørene, noe som forsterker kjøretøyets teknologiske følelse fullt ut.


Innleggstid: 31. juli 2024