• Offisielle bilder av den nye Geely Jiaji utgitt i dag med konfigurasjonsjusteringer
  • Offisielle bilder av den nye Geely Jiaji utgitt i dag med konfigurasjonsjusteringer

Offisielle bilder av den nye Geely Jiaji utgitt i dag med konfigurasjonsjusteringer

Jeg lærte nylig avGeelytjenestemenn at den nye 2025 Geely Jiaji vil bli offisielt lansert i dag. For referanse er prisklassen til den nåværende Jiaji 119 800-142 800 yuan. Den nye bilen forventes å ha konfigurasjonsjusteringer.

1

Når det gjelder utseendedesign, adopterer Jiaji L fortsatt frontdesignstilen inspirert av "hundre fugler som hyller føniksen". Grillformen ligner på pulsgitterdesignen, og viser en god følelse av bevegelse. Fra siden er linjene til den nye bilen relativt jevne, og de nye hjulnavene forventes fortsatt å adoptere kronbladrelieffformen. Lengden, bredden og høyden på gjeldende modell er henholdsvis 4826 mm/1909 mm/1695 mm, og akselavstanden er 2805 mm.

2

Baksiden av bilen har en full form, baklyktene har et uregelmessig design, og bakre surround er fortsatt dekorert med krom, noe som gir den et visst tredimensjonalt utseende.

3

Kraftmessig er den nåværende modellen utstyrt med en 1,5T-motor med en maksimal effekt på 133kW (181 hestekrefter) og et toppmoment på 290N·m. Når det gjelder girsystem, matches den med en 7-trinns våt dobbelclutch girkasse.


Innleggstid: 26. juli 2024